Les Vignobles de Saint-André

SAS Gabriel Rey
Françoise Rey
838, Chemin de Saint-André 84190 Gigondas
Tel. +33 490 658 622
Direkte salg: Nej.
Mail: contact@gabrielrey.fr

 

Ejendommen ligger i Hameau Saint André des Ramières på stedet, hvor der fra det 10. århundrede til det 16. århundrede fandtes et kloster, som har tilhørt forskellige ordenener. Bygningerne blev brændt ned af hugenotter under religionskrigene. Ejendommen tilhørte kirken indtil den franske revolution, hvor den blev solgt til privat eje. Stedet blev købt af Françoise Rey's bedstefar i 1930-erne. Françoise Rey overtog domænet efter faderen Gabriel Rey i 1994.
Der hører ca. 150 ha. vinmarker til domænet, hvoraf godt 100 ha. er Gigondas. Resten ligger i Chateauneuf du Pape, Vacqueyras, Rasteau, Ventoux og Cotes du Rhone.
Vinene har altid været lavet i domænets egne kældre, men i perioder har hele produktionen været solgt til negocianter, f. eks. Ogier og
Compagnie Rhodannienne. 
Ejeren ønsker ikke omtale på Internettet, men størrelsen taget i betragtning er det svært at undlade.


Bygningen herover er den ældst bevarede på ejendommen. Den tjente i 1770-erne som bolig for en pensioneret biskop fra Orange - ejendommen var før revolutionen kirkelig ejendom.


Françoise Rey. Foto fra 2013 taget af afdøde Lincoln Siliakus.
Foto bringes uden tilladelse fra domænet, men i sikker forvisning om, at Lincoln ville have billiget det, bringes det alligevel.


.


Ankomst fra Violès


Parkering for besøgende og ansatte (Foto taget på en katolsk helligdag)


Ankomst fra Sablet

Home  Index Chateauneuf du Pape  Home Gigondas  Home Rasteau


Opdateret 01-02-2019